Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Otevřít navigaci
Zpět
#FLKŘUTB noc vědců

Noc vědců na Fakultě logistiky a krizového řízení

Letošní ročník Noci vědců v Uherském Hradišti navštívilo rekordních 800 vědychtivých lidí. Ti mohli zažít nezapomenutelný večer na půdě Fakulty logistiky a krizového řízení Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně.

Návštěvníci si měli možnost vybírat z bohatého programu na téma Čas. Od 16:00 do 21:00 tak zažili různé workshopy, experimenty nebo setkání s vědci. Na programu se podíleli i partnerské organizace, jako například město Uherské Hradiště, Policie ČR, Hasičský záchranný sbor, firma Evektor, díky kterým byla Noc vědců napěchovaná aktivitami. Návštěvníci mohli vidět například hasiče v akci, kteří demonstrovali vyprošťování člověka z automobilu.

A bylo toho mnohem víc. Obchodní akademie z Uherského Hradiště zasvětila návštěvníky do těžby kryptoměny, nemocnice z Uherského Hradiště učila děti, jak si mají správně mýt ruce nebo Střední uměleckoprůmyslová škola vtáhla návštěvníky do tvorby antické busty a action paintingu. Třešničkou na dortu pak bylo mobilní planetárium, kde se „čas“ zastavil a přenesl zájemce do vesmíru.

Už teď se těšíme na příští rok 🙂

 

Fakulty a součásti

Zavřít