Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Otevřít navigaci
Zpět
USUH

Mikulášská laťka se vrací!

Taky vám dal zimní semestr zabrat? Jste unavení a potřebujete se pořádně odreagovat? V tom případě byste neměli chybět na čtvrtém ročníku obnovené Mikulášské laťky, kterou ve středu 4. prosince organizuje Unie studentů v Uherském Hradišti!

První ročník Mikulášské laťky se v tělocvičně uherskohradišťského gymnázia konal v prosinci roku 2013. Sportovně-recesistická akce, jejímž hlavním bodem programu byl skok vysoký, měla mezi studenty velký ohlas. Po uskutečnění třetího ročníku v roce 2015 se však její tradice přerušila.

Obnovená premiéra Mikulášské laťky se uskuteční v tělocvičně Gymnázia Uherské Hradiště ve středu 4. prosince od 19.30 hodin. Zatímco první půlhodina bude patřit vybíjené, kterou si může zahrát každý zájemce, ve 20 hodin přijde na řadu hlavní chod v podobě skoku přes laťku. Nápadům se meze nekladou a kromě různých skokanských stylů jsou vítány i originální masky a úbory. Odměnu obdrží ten, kdo si při skoku vysokém připíše nejlepší skóre, ale také majitel nejoriginálnější masky. O její výběr se postará pohádková trojice Mikuláš, anděl a čert.

Závěr akce je plánován přibližně na 21. hodinu, kdy se veškeré osazenstvo může přesunout na mikulášskou párty, organizovanou na Disco Clubu No. 6. Všichni studenti i vyučující jsou na akci srdečně zváni.

Fakulty a součásti

Zavřít